930×122 POSADA 5

centru pitești

Exclusiv. Clinica Medlife din Centrul Piteștiului: „Șanse sub 5% să se concretizeze!”

Lângă Muzeul Județean, pe bulevardul Eroilor, lângă intersecția cu strada Teilor, George Ciuciu, un cunoscut om de afaceri din Pitești, care este și managerul vestitului restaurant Grota Rece din parcul Trivale (foto), a dezvoltat un proiect imobiliar, care ar fi urmat să aducă beneficii tuturor argeșenilor.

Citiți și: Clienții unui restaurant din centrul Piteștiului, agresați de doi indivizi

Pe terenul acestuia a fost construit un imobil cu 3 etaje, care ar fi trebuit să aibă destinația de clinică medicală.

Citiți și: Pitești: Baraca fast-food din Centru e istorie!

Clinica ar fi urmat să facă parte din sistemul medical MedLife.

ePitești.ro a relatat despre acest subiect în luna martie a acestui an. Subiectul pe larg, AICI – Pitești. O clinică medicală renumită este aproape gata în centrul municipiului

În contextul în care lucrările sunt aproape de finalizare, foarte mulți oameni se întrebă când va fi deschisă clinica.

Publicația noastră a luat legătura astăzi, cu George Ciuciu, omul de afaceri care deține clădirea, pentru a afla când va avea loc inaugurarea.

Cunoscutul om de afaceri a declarat în exclusivitate pentru ePitești.ro că, deși lucrările se îndreaptă spre finalizare, șansele ca în imobil să funcționeze clinica MedLife sunt foarte slabe.

Relația contractuală dintre mine și clinica MedLife există.

Cu toate acestea, șansele pentru a se concretiza sunt sub 5 %.

Motivul ar fi lipsa de implicare de care a dat dovadă clinica în acest proiect. Exteriorul este gata în proporție de 90%, iar interiorul în proporție de 80%.”, ne-a declarat George Ciuciu.

În acest caz, rămâne de văzut dacă proiectul imobiliar dezvoltat lângă Muzeul Județean se va concretiza într-o clinică medicală sau va avea un alt obiect de activitate.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90