Donaris 930 x 122

baraca fast food

Pitești: Baraca fast-food din Centru e istorie!

Celebra baracă fast-food din zona centrală a orașului Pitești, dintre Fortuna și Trivale Shopping Center, a fost rasă de pe suprafața domeniului public.

Citiți și: Piteștenii au ieșit în stradă!

Acum, în locul în care se afla chioșcul cu mâncare, muncitorii ADP Pitești montează pavele.

Citiți și: Oameni panicați acum în Centru, pe strada Griviței

Baraca a fost demolată după ce ani de zile a rezistat neclintită în zona ZERO a municipiului.

Schimbarea la față a avut loc după ce consilierii locali piteșteni au adoptat un regulament potrivit căruia toate chioșcurile din oraș vor trebui să aibă un aspect similar, astfel încât, comerțul stradal să fie unul civilizat.

Celelalte chioșcuri care nu fac obiectul regulamentului de amplasare a construcțiilor provizorii vor dispărea, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față.

Edilul Cristian Gentea preciza pentru ePitești chiar de anul trecut că acest „magazin” nu o să mai existe. Amănunte, AICI.

Și Sorin Aposoliceanu (PNL) a susținut în repetate rânduri că acea gheretă nu are ce căuta în centrul unui municipiu. Subiectul pe larg, AICI – Pitești. Ultimele clipe de „viață” ale celebrului fast-food din Centru

Conform noului plan de urbanism, în Pitești vor mai exista doar chioșcuri de panificație, flori, presă și cărți.

Astfel, prin Serviciul Public de Exploatare a Municipiului, vor fi scoase la licitație 100 de amplasamente pentru comerțul destinat acestor tipuri de activitate.

Opt astfel de amplasamente au fost deja scoase la licitație și câștigate. Subiectul pe larg, AICI: Pitești: Apar primele chioșcuri moderne! O firmă deja ”se impune” pe piață

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

10 comentarii

  • Ionut spune:

    Ar trebui pusa o statuie cu mult iubitul conducător, domnul GENTEA,SA VEGHEZE ORASUL CUM A VEGHEAT SI PE FC ARGES DE S A DUS DE RAPA.

  • Vasile spune:

    Si chioscurile din bazar? Tot in centru sunt

  • Adi spune:

    și cortul de flori și toneta de ziare de pe grivitei când dispar,alea nu strica aspectul ,sau sunt ale cuiva cu pile in primarie ?

  • Irina spune:

    Poate cineva din conducerea primariei observa/aude si vacarmul creat in fiecare vineri si sambata seara de cluburile de pe strada C-tin Zarnescu (ex.papa’o). Nu stiu cum de nimeni, nici macar politia care mai trece prin zona, nu aude bubuiala aia de muzica ce tine pana la 4 dimineata! Unde si cui se aplica legea aia cu zgomotul dupa ora 22, pentru ca in cazul de fata sigur nu ?

  • Paul spune:

    In anii ’80 era acolo un tonomat de suc, cu fise. 3 lei. Cu pahare de plastic pe care ți le spalai singur. Era hi-tech pe vremea aia. Doamne ce bun era! Era doar un sortiment, cred ca de capsuni sau asa ceva.

  • Cristian spune:

    Astfel de tonete chioscuri dau un pitoresc orașului,sa fie toate la fel,nici în China nu mai sunt,poate in Coreea de Nord,toneta făcea sandvișuri f.bune,era tot timpul coada,majoritatea elevi,deci îndeplinea o cerință majoră,și crea și locuri de munca,nu vad cu ce deranja,era utila

  • Iulian spune:

    Lăsați comentariile negative,cert este că de când la conducerea Piteștiului acest om a apărut, toate lucrurile merg într-o direcție foarte bună! Cinste lui !

  • Elena spune:

    Care directie buna? Spatii verzi distruse… trotuare praf..treceri de pieton imaginare…

  • Radu spune:

    Eu cred că nu ști ce spui., în anul 1980 suc la dozator……! .Hei tu știi ce vorbești, nu mai duce lumea în eroare….!!!

  • Radu Gheorghita spune:

    Sunt de acord ca erau ok, deoarece și eu am consumT de foarte multe ori de acolo….Dar totuși trăim în 2023, acei patroni au câștigat baniiiii, ce investiție au făcut……, nimic …atunci despre ce vorbim…în centrul orașului…… Cred că au existat prea mult….timp…..hai să fim serioși, ….!!!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90