New Profesional Consult 930 x 122

baracă

Oficial. Dispar barăcile din centrul Piteștiului!

Update, 29 septembrie, ora 15:55

În sfârșit s-a decis! Consiliul Local Pitești a dat aviz favorabil proiectului privind „aprobarea închirierii, prin licitație publică, a unor suprafețe de teren, aparținând domeniului public al municipiului Pitești, în vederea amplasării de construcții provizorii pentru desfășurarea de activități de comerț stradal”.

Citiți și: Concurența de temut a McDonald’s și KFC! Un nou fast food în Pitești

Concret, celebra baracă fast food de pe strada Griviței va fi desființată.

Știrea inițială, 28 septembrie, ora 11:20 – Pitești. Într-un final dispar „celebrele” barăci din centrul orașului!

E oficial! Baraca Fast Food din Centru de pe strada Griviței va dispărea.

Citiți și: Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

Concret, în ședința Consiliului Local Pitești care va avea loc mâine, 29 septembrie, printre punctele de pe ordinea de zi se află și un proiect privind „aprobarea închirierii, prin licitație publică, a unor suprafețe de teren, aparținând domeniului public al municipiului Pitești, în vederea amplasării de construcții provizorii pentru desfășurarea de activități de comerț stradal.”

Acest lucru înseamnă că mai multe chioșcuri din Pitești vor dispărea, deoarece suprafețele de teren pe care acestea sunt amplasate vor fi transmise în administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului și vor fi scoase la licitație.

Edilul Cristian Gentea ne-a confirmat că printre aceste chioșcuri se află și celebra baracă fast food de pe strada Griviței.

Vezi proiectul de hotărâre AICI

Regulament strict pentru chioșcurile din oraș

Reamintim că, la începutul lunii februarie, Consiliul Local Pitești a votat un proiect potrivit căruia chioșcurile amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Pitești vor trebui să țină cont de un regulament strict. Subiectul pe larg AICI – Video – Baraca Fast Food de lângă Trivale Shopping Piteşti urmează să dispară

Primarul Gentea declara atunci că a discutat cu mai mulți arhitecți și există deja propuneri pentru cum să arate fiecare chioșc amplasat pe domeniul public al municipiului, pentru fiecare tip de activitate în parte.

Și Sorin Apostoliceanu, consilier local din partea PNL, a felicitat acest proiect inițiat de primar. Tot atunci acesta a adus în atenție și problema chioșcului cu mâncare fast food  din centrul Piteștiului, de pe strada Griviței, amplasat exact pe aleea pietonală.

Sper ca prin acest proiect va dispărea acel container între mall-ul Trivale și Fortuna. Acolo unde miroase îngrozitor a mâncare, unde stă lumea la coadă pe strada principală. Sper din tot sufletul să dispară, pentru că în centrul unui oraș, unui municipiu, nu poate să existe așa ceva!”, declara Sorin Apostoliceanu la începutul lunii februarie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

15 comentarii

  • Vladimir. P spune:

    Spaga face legea la pitesti!
    Ce bucirie mare ca dispare acel chiosk cu mancare ieftina si bună și ramân covrigariile unde dai 2 lei pe o coajă de covrig si 20 lei pe o felie de pizza. Astea sunt bune?

  • Joe Roscatu spune:

    Cred ca s-a marit spaga :)) Probabil au cerut mai mult. Ce e drept, am mancat de acolo, produse bune, iar la ce trafic de persoane este, vechi nu au fost niciodata. Deci, s.a marit spaga in Pitesti?

  • Mar2k spune:

    vladimir vorbesti prostii… am mancat acum 4 ani ‘kebab’ cu resturi de furculita de plastic in el… pe principiul nimic nu se arunca, totul se recicleaza. mancare ieftina si buna exista doar acasa.

  • Zafiu Catalina spune:

    Toate baracile puse pe spațiul public si unde se face evaziune fiscală la greu,ar trebui să dispară!Plus ca nu poti trece pe strada ca isi întinde marfa si pe trotuar!

  • Stefan spune:

    Aha… deci numai cele din centru deranjeaza. Cu mizeria din statiile de autobuz Comisariat Craiovei cum facem? Si acolo se prepara si se vind alimente iar oamenii fara adapost isi fac nevoile in spatele baracilor.

  • Flori spune:

    Dacă nu vor avea si toaletă proprie, degeaba le schimbați!

  • Ionica Preda spune:

    Rusine pentru oamenii primăriei deoarece vor sa închidă afacerile Românești știți cât se chinuie un afacerist sa plătească datoriile către stat și sa dea de lucru ,,de mincare la salariați “

  • Ianulea spune:

    Initiativa de toata jena . Pe nea Gentea il deranjeaza un chiosc de mancare dar cele 20 de sali de jocuri si pariuri de pe bulevardul de langa nu le vede. Locatii pline de tot felul de dubiosi si fara nici o utilitate publica.
    Acolo nu se baga ca-l urecheaza baietii mari.

  • Voicu Alexia spune:

    Atât de mare ești de nu ai loc pe strada aia?

  • Vlad spune:

    Inchidem chioscul. Dar mai dam autorizatii pt 3 Lidl si 4 kaufland. Sa sprijinim afacerile straine! Jegul ala de aoostoliceanu nu era mare candidat la primarie, in farsa aia numita alegeri locale?

  • Geo spune:

    Este o decizie bună, care ar trebui aplicata în toate situațiile de acest gen: chioșcuri, magazine prin stațiile de autobuz, tarabe. Și totuși, de ce atâtea cazinouri, agenții de pariuri si jocuri de noroc?! Cartierul Trivale este un fel de Las Vegas ..și tot Piteștiul! Cum este posibil asa ceva domnule Primar? Asta le oferim copiilor? In Trivale este incredibila rapiditatea cu care se inaugurează astfel de locuri!!!

  • Adi spune:

    Trivale e plin de baraci puse pe spatiul verde cand autorizatiile se dadeau stiti cum apoi o piata daca se numeste ca sunt 3 aprozare lipite si 2 mese de asa zisi producatori montata tot pe un loc unde candva era spatiu verde

  • Sergiu F spune:

    Cu india din bazarul de sfanta vineri nu va sesizati? Sunt intinsi acolo pe trotuare si pe strada cu toate acareturile si prostiile; dar deh… sunt mai feriti de ochii lumii ca sunt in spatele blocurilor si aveti sursa de finantare pe sub mana

  • Andrei spune:

    Cazinourile și sălile de pariuri sunt multe pt ca sunt și foarte mulți prosti in orașul asta care cred ca pot câștiga bani fără munca. Sunt mulți țigani proxeneți care joaca. Dacă nu ar intra prostii sa joace s-ar Închide imediat. Ce vina are primaria ca suntem un oraș de proxeneți și țigani

  • Gicu S spune:

    Daca nu faceti acelasi lucru pe tot teritoriul pitesti, degeaba o faceti! Si restul strazilor, cartierelor fac parte din pitesti!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90