930×122 CAPRA 5

amenzi

Pitești. Poliția Locală, amenzi la „foc continuu”!

Polițiștii locali de la Rutieră au acționat și astăzi pe strada Traian din municipiul Pitești, acolo unde de curând s-a instituit sens unic. Mai mulți șoferi au fost surprinși ignorând indicatorul rutier și au fost amendați.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Reamintim că, de când a fost instituită această schimbare în traficul din zonă, agenții Poliției Locale Pitești au aplicat zeci de avertismente și sancțiuni contravenționale.

Citiți și: Total interzis să faci asta în mașină! Amenzi usturătoare!

Alte articole pe acest subiect, AICI ⬇️:

„Coadă” de șoferi care trec pe interzis! Polițiștii au scris de i-au durut mâinile!

Pitești: Sens unic ignorat de şoferi!

S-au aplicat amenzi și pe bulevardul Frații Golești și bulevardul Republicii. Aici, polițiștii au găsit mai multe mașini parcate pe trotuar.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, transmite:

Astăzi, pe strada Traian din Pitești, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, au acționat cu privire la asigurarea unui climat de siguranță a circulației și au aplicat un număr de 4 sancțiuni contravenționale pentru pătrunderea conducătorilor auto pe un sector de drum unde acționează indicatorul „accesul interzis”, instituit pe strada mai sus amintită.

Totodată, pe bulevardul Frații Golești și bulevardul Republicii au fost aplicate în cursul zilei de astăzi un număr de 10 sancțiuni,( 2,3 puncte amenda plus 2 penalizare), pentru oprirea autovehiculului în loc nepermis, în special ocuparea trotuarelor.

Recomandăm conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, evitând astfel sancțiunile contravenționale. Actiunile polițiștilor locali vor continua.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Xxx spune:

    Legea 61/1991 le este cunoscută? Cand vor trece la aplicarea ei? Sunt foarte harnici pe partea de circulație primul șofer agățat „primul servit „.Din tot ce misca in Pitesti nimic nu le este cunoscut. Domnule primar va rog sa i faceti pe toți rutieri ca va aduc bani la buget si cu banii încasări pot fi plătite distrugerile produse in oras.Spor la treaba !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA