930 x122 grota rece

autobuze publitrans

Pitești. Premieră la autobuzele Publitrans, de azi!

Pitești. Premieră la autobuzele Publitrans, de azi!

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Municipalitatea anunță că de astăzi, 3 noiembrie 2023, serviciul de transport public din Pitești este accesibil, oficial, și pe hărțile Google.

Astfel, oricine intră pe Google Maps și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul, folosind transportul public, va primi informațiile dorite, integrate în această aplicație.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Pot fi găsite variantele de transport public atât pentru orașul Pitești, cât și pentru localitățile în care operează societatea Publitrans 2000.

,Se poate planifica o călătorie din punctul A în punctul B, cu afișarea timpului de mers pe jos la și de la cele mai apropiate stații de transport, precum și vizualizarea orarului de transport actualizat pentru deplasarea selectată.

Pitești. Premieră la autobuzele Publitrans, de azi!

Aceasta se poate face accesând butonul de planificare a călătoriei de pe site-ul www.publitrans2000.ro sau direct din aplicația Google Maps, utilizând butonul <indicații de orientare> prin alegerea simbolului <Transport public>.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Primăria Pitești.

În imaginile video de mai jos găsiți tutorialul:

 

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto, video articol: Primăria Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3