NOR CURIER 930X122

taxe și impozite

Pitești: Prima sesiune de consultanță pentru achitarea online a impozitelor și taxelor locale

Prima sesiune de consultanță pentru achitarea online a impozitelor și taxelor locale, în Pitești.

Citiți și: Taxe și impozite mai mari de anul viitor. Cine este afectat

Astăzi, în incinta Casei Cărții, în intervalul orar 09:00 – 10:30, piteștenii au putut beneficia de consultanță pentru achitarea online a taxelor către bugetul local.

Persoanele care au dorit să-și deschidă cont pentru plata electronică a impozitelor și a taxelor locale sau care au dorit să efectueze astfel de plăți au fost ajutate și sprijinite în acest sens. Patru persoane au solicitat informații referitoare la modalitatea de plată online a obligațiilor către bugetul local. Aceasta a fost prima sesiune de acest fel, acțiunea de voluntariat fiind coordonată de Dan Drăguț.

Citiți și: Informare oficială de la Primărie! Anunț deosebit de important despre taxe și impozite

„Sesiunile de consultanță vor continua, iar cei doritori sunt așteptați în zilele de luni, în intervalul orar precizat, la Casa Cărții, unde vor fi ajutați să acceseze, pe viitor, în siguranță și fără necesitatea de a se deplasa la ghișeu, serviciile electronice de plată a taxelor și a impozitelor”, transmite Primăria Pitești.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Foarte bine !
    Dar trebui stimulați cetățenii pentru ai determina sa facă plata online!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3