New Profesional Consult 930 x 122

dube

PITEȘTI: Reguli noi pentru mașinile mari. Ce-i așteaptă pe șoferii care lasă autovehiculele în parcările publice

Reguli noi pentru mașinile mari: Poliția Locală Pitești anunță că, începând cu 01.05.2021, ocuparea domeniului public, prin staționarea sau parcarea vehiculelor pentru transport persoane cu masa maximă autorizată mai mare de 3 tone și pentru cele de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 2 tone, aparținând persoanelor fizice și juridice, este interzisă în parcările publice destinate autoturismelor, în parcările de reședință din jurul imobilelor de locuit, în parcările aferente bulevardelor și pe carosabilul străzilor din municipiul Pitești.

Citiți și: Decizie istorică! Mașinile pe benzină și motorină vor fi interzise

Altrnativă

Excepție fac cazurile în care se realizează aprovizionarea.

Citiți și: Pitești: Craiovei, teren minat pentru șoferi! Un nou accident!

„Ca alternativă, se pot folosi parcările de la Stadionul „Nicolae Dobrin” și/sau zona Bowling – Bazinul Olimpic’, anunță Primăria Pitești.

Conform HCL60/28.10.2016, sancțiunile pentru încălcarea normelor de mai sus sunt cuprinse între 300 și 1000 de lei, pentru persoane juridice, și de la 200 la 500 de lei, pentru persoanele fizice.

SPALATORIE MURAY 555×222

Comentarii

3 comentarii

 • Adi spune:

  Da ma la fel ca parcarile pe trotuar, in zone cu indicator ,in curbe si cele ce aglomereaza zonele comerciale si piete ,eu nu vad ca se iau masuri daca se dadeau amenzi sigur nu parcau.Dar de sa nu i deranjeze pe micii evazionisti cu masinile lor de comercianti ce ocupa toate parcarile eu zic sa vanda direct din masina si in piete facem parcari, corect ar fi ca atunci cand ai o zona comerciala sa tii cont si de faptul ca oamenii sa poate parca ca la centrele comerciale clienti sunt si cei in trecere nu numai vecinii

 • Valcea iulian spune:

  Bună seara!.
  Dar nu sunt de acord cu parcarea la bowling sau N Dobrin de ce?
  Dacă vor sa parcheze sunt o suma de terenuri de închiriat cum au știut sa cumpere mașini
  S a se orienteze și la parcare!
  In tarile civilizate nu se accepta asa ceva!
  Este mult pana se învață asa ca apoi este greu sa ii dezveti!
  Nu este asta o soluție!

 • Vasile Eugen spune:

  Scopul este amenda sau „aerisirea”?
  Vreau să primesc un răspuns ptr această situație: locuiesc într-un cartier și lucrez ca șofer pe dubă. Uit actele acasă și mă întorc după ele. Poliția locală cum va proceda ? Sunt o mulțime de situații de acest gen . Dați o alternativă și pentru o parte din ele.

570 X 90 CUMPANA 3