930×122 CAPRA 5

lucrari

Pitești. Schimbare în stațiile Publitrans!

Pitești. Schimbare în stațiile Publitrans!

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

În acest moment, lucrările pentru desființarea vechiilor stații de autobuz se află în curs de desfășurare, conform noilor informații furnizate de ePitești.

Amintim că, la începutul lunii aprilie, în data de 05.04.2023, Administrația Domeniului Public Pitești a început lucrările, potrivit municipalității piteștene. Toate informațiile le puteți (re)citi AICI – Pitești. După 6 ani, se schimbă stațiile de autobuz! Fostul edil Ionică doarme liniștit!

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Se pare că în sfârșit lucrurile se miscă și promisiunile par să se transforme în fapte reale, conform unor imagini surprinse de noi în câteva stații de autobuz, ca de exemplu:

-stația de autobuz Alexandru Davila, de pe Bulevardul Republicii

-stația de autobuz Piața Găvana, de pe Strada 1 Decembrie 1918

-stația Gară Nord, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Acest proiect nu este unul nou, municipalitatea piteșteană a promis demolarea vechilor stații și amplasarea unor stații moderne prin proiectul finanțat cu fonduri europene denumit „Modernizarea infrastructurii de transport public local de călători și creșterea activității transportului nemotorizat” încă din anul 2017, pe cand era la conducere fostul edil al Piteștiului, Cornel Ionică. Însă, materializarea lui nu a fost posibilă fiindcă în acea perioada Primăria a continuat să prelungească contractele de asociere și închiriere din stațiile de autobuz.

Potrivit unui studiu de fezabilitate comandat de Primărie, prin acest proiect se are în vedere modernizarea a 99 de stații aflate în tot orașul pe o suprafață de 47 de kilometrii.

Valoarea întregului proiect se ridică la 8.500.000 de lei. Toate informațiile despre proiect și ce prevede acesta le puteți găsi AICI – Schimbare majoră în stațiile Publitrans.

Menționăm că, perioada de desfășurare a lucrărilor este 30.04.2020 – 30.04.2023.

Așadar, vom urmări în continuare subiectul.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

  • Carmen Cașa spune:

    De ce nu se dărâmă și imediat se pune cea nouă? Cei care stau in ploaie,vânt și soare nu apreciază sistemul ales !

  • Ionut spune:

    Ce vina au călătorii care stau în ploaie, pt ca avem un primar incompetent,nu puteau strica 2,3 stații și apoi le montaj pe cele noi,oare în primăria aia nu e nimeni cu capul pe umeri.

  • Lica spune:

    Cea mai proastă conducere a lucrărilor și că de obicei suferă cel care plătește, accept schimbarea dar nu e normal sa arunci in ploaie mii de oameni zilnic fiindcă tu nu știi să planifici lucrările de dărâmare și reconstrucție statie cu statie , așa că stăm în soare și in ploaie că un idiot habarnist se da inteligent in fața șefilor de la partid că de stricat e ușor, de reconstruit Dumnezeu cu mila

  • Georgescu Cornel spune:

    LA ALPROM AU DARMAT STATIA DE AUTOBUZ DE 3ANI SI NU AU PUS NIMIC IN SCHIMB

  • Lsleo spune:

    V a luat dl primar Gentea sub aripa lui si pe Dvs…..de-l lăudați așa in fiecare zi .
    Dl primar a împărțiț flori…. Dl primar a inaugurat sala, bazinul …a adus autobuze noi…..etc se comporta de parca le-a făcut din banii lui pe toate.
    Treaba cu stațiile de autobuz …e calculata .le inaugurează la primăvara pt ca e an electoral
    Toate cele bune ….

  • Iuliana spune:

    Era și timpul!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90