930 x122 grota rece

reabilitare

Pitești. Schimbare majoră la o școală importantă! S-au mobilizat și au reușit

Pitești. Schimbare majoră la o școală importantă! S-au mobilizat și au reușit

Citiți și: Reparații majore pentru un drum vital din Argeș!

Directorul Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Marian Haiducu, mulțumește public tuturor celor care au acordat sprijin în vacanța de vară a acestui an, pentru reabilitarea instituției de învățământ.

Părinți, persoane fizice și persoane juridice s-au mobilizat exemplar pentru un scop comun – refacerea celor mai importante sectoare ale școlii.

Citiți și: Exclusiv. Ce se întâmplă la Spitalul de Pediatrie este o minunăție!

Astfel, în perioada vacanței ce tocmai a trecut, au fost reabilitate grupurile sanitare pentru băieți la parter, etaj 1 și etaj 2, din corpul principal al Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Pitești.

 

De asemenea, au fost refăcute și holul de la parterul corpului principal al școlii și Amfiteatrul ,,Mihai Eminescu” al instituției de învățământ, spațiu multifuncțional ce are destinație de sală de curs, sală de conferință și sala de festivități.

Reabilitarea amfiteatrului a inclus și recondiționarea picturii simbol de inspirație eminesciană, realizată de prof. Elena Zavulovici, în anul 2002, fost cadru didactic al instituției de învățământ.

FOȘTI ELEVI

Restaurarea a fost efectuată de Constantin Raluca, fostă elevă a instituției de învățământ.

Reabilitarea completă a grupurilor sanitare se datorează Asociației Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești.

A DOUA ETAPĂ

Aceasta este o a doua etapă a unui proiect așteptat de mult timp de beneficiarii actului educațional, care s-a derulat pe parcursul a doi ani, inițiat în 2022 pentru grupurile sanitare ale fetelor, și continuat în 2023 pentru grupurile sanitare băieți, transmite instituția de învățământ.

Nu în ultimul rând, una din cele mai mari realizări din ultimii ani ale Asociației Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, o constituie reabilitarea completă a holului de la parterul corpului principal de clădire a Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești.

Proiectul a implicat schimbarea ușilor de acces, a instalațiilor termice, reorganizarea circuitelor unor instalații electrice, de comunicații IT și de securitate internă, reparația completă a pereților și finisarea unor suprafețe cu materiale moderne, de ultimă generație, de tip tarkett, cu înaltă rezistență la trafic.

În perioada următoare urmează a se finaliza operațiunile de amenajare a părții superioare a pereților laterali în vederea afișării performanțelor elevilor școlii, rezultatelor în proiecte, etc.

,,Conducerea unității de învățământ mulțumește tuturor partenerilor, persoane fizice și persoane juridice, care au contribuit la finalizarea acestui proiect.”, transmite conducerea Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Pitești.

Sursă foto principal: interespublic.ro

Pitești. Schimbare majoră la o școală importantă! S-au mobilizat și au reușit

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90