Donaris 930 x 122

blocuri

Încă două blocuri din Pitești vor fi reabilitate energetic cu bani europeni

Încă două blocuri din Pitești vor fi reabilitate energetic cu bani europeni

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Primăria municipiului Pitești a lansat un anunț de participare privind depunerea de ofertă pentru achiziția de servicii de elaborare a documentatiei de analiză de risc și obținerea avizului de amplasament favorabil condiționat pentru un nou obiectiv de investiții.

Este vorba despre proiectul de ”Renovare energetică clădiri rezidentiale multifamiliale: Bl. 15 – Str. Rahovei, Bl. 11A – Str. Teilor”.

Citiți și: Sprijin financiar pentru cei care stau la bloc!

Proiectul ar urma să fie finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă renovarea energetică a clădirilor rezidențiale, cu scopul reducerii consumului de energie, îmbunătăţirea calităţii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, reducerea consumului anual de energie primară și promovarea utilizării surselor regenerabile de energie, în conformitate cu legislația în vigoare, pentru persoanele care locuiesc în clădirile respective.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90