930×122 CAPRA 5

bani pierduti

Piteşti: Teanc de bani uitat pe o masă, la Finanţe. Jandarmii l-au salvat de la „faliment” pe posesor

În această dimineață, un tânăr argeșean și-a recuperat banii pierduți cu ajutorul jandarmilor argeșeni care asigurau paza și protecția obiectivului Trezoreria Pitești, din clădirea Finanţelor.

Citiți și: A uitat mii de € în tren. Ce a urmat e incredibil!

În timp ce se afla în serviciu, un jandarm a observat o sumă de bani lăsată pe o masă din interiorul obiectivului, și cu ajutorul înregistrărilor efectuate de către camerele de supraveghere a reușit să identifice persoana care a pierdut banii.

 

Citiți și: Festivitate emoționantă la Jandarmeria Argeș

 

În scurt timp, bărbatul s-a întors la locul cu pricina unde a intrat în posesia sumei de 4500 de lei și le-a mulțumit jandarmilor pentru ajutorul acordat.

Recomandăm tuturor cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor și valorilor pe care le au asupra lor pentru a evita producerea acestor situații.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90