NOR CURIER 930X122

amenda

Pitești. Un bărbat cu idei nebănuite! A fost prins în flagrant

Pitești. Un bărbat cu idei nebănuite! A fost prins în flagrant

Citiți și: Cum scapi de amenzile de circulație

În această dimineață, un bărbat de 54 de ani, din Bradu, a fost prins în flagrant de către polițiștii locali piteșteni, în timp ce arunca mai mulți saci de moloz la ghena de pe strada Gheorghe Doja.

Neavând niciun fel de document care să ateste că ar fi plătit la Salubritate pentru aceste deșeuri, bărbatul a fost amendat.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Pitești. Un bărbat cu idei nebănuite! A fost prins în flagrant

Poliția Locală Pitești informează:

,,În jurul orei 7.30, un echipaj al Poliției Locale – Biroul Ordine Publică, a depistat pe strada Gheorghe Doja în apropierea blocului S14, pe numitul O.A.M.de 54 de ani, care a depozitat cu autoturismul mai mulţi saci de moloz din comună Bradu, la platforma de gunoi din zona mai sus amintită neavând niciun fel de document cum că ar fi plătit la Salubritate pentru aceste deșeuri, faptă care se sancționează cu amendă de la 1000 la 1500 de lei.

Pentru a păstra un oraș curat, facem apel către cetățenii municipiului Pitești, să dea dovadă de responsabilitate față mediul înconjurător și nu numai folosind corect platformele de selectare a deșeurilor!

Vă mulțumim!”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu

Sursă foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto Articol: Poliția Locală Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90