New Profesional Consult 930 x 122

acord

ACORD ÎNTRE ALDE ȘI SINDICATELE DIN ÎNVĂȚĂMÂNT

Conducerea Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), reprezentată de copreședintele Daniel Constantin, deputat de Pitești (foto), și prim-vicepreședintele Daniel Barbu, a avut o întâlnire cu reprezentanții Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) și ai Federatiei Sindicatelor din Educatie „Spiru Haret”. A participat și Sorin Câmpeanu, fost ministru al Educației Naționale.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

S-au purtat discuții pe marginea unui acord propus de cele două federații sindicale din Educație, acord în baza căruia să fie găsite soluțiile optime pentru rezolvarea problemelor din domeniu.

De asemenea, s-a convenit asupra constituirii unui grup de lucru comun, grup care urmează să definitiveze un acord în cursul lunii ianuarie 2016 între ALDE și cele două federații.

Citiți și: Aceste tichete întârzie!

În timpul întâlnirii s-au exprimat îngrijorări cu privire la modul în care a fost alcătuit bugetul Educației pentru anul 2016. Analiza comună a participanților la discuții a reliefat că există un pericol real de reducere substanțială a numărului de posturi în învățământul preuniversitar.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90