NOR CURIER 930X122

alegeri

Alegeri cu surprize la PSD Câmpulung!

Alegeri cu surprize la PSD Câmpulung!

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Peste 240 de membri ai Organizației PSD Câmpulung au participat astăzi la Conferința Municipală de Alegeri.

În urma votului exprimat de către aceștia, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales oarecum surprinzător omul de afaceri Georgel Mădulărea.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Le mulțumesc minunaților colegi din PSD Câmpulung care mi-au acordat încrederea de a mă alege în funcția de președinte al organizației municipale.

Le mulțumesc pentru susținere doamnei deputat Simona Bucura-Oprescu și domnului președinte Ion Mînzînă! Am fost onorat să avem la Conferință atât de mulți oaspeți de seamă!

Este o onoare, dar în egală măsură este o responsabilitate uriașă! Sunt conștient că doar în echipă și prim muncă putem reuși!

Câmpulungul mi-a dat totul, vreau să dau totul pentru Câmpulung!”, a declarat Georgel Mădulărea, noul președinte al PSD Câmpulung.

Am participat la vreo 80 de Adunări General de Alegeri și asemenea desfășurare de forțe nu am întâlnit decât la dumneavoastră!

Am venit la Câmpulung pentru a începe o nouă construcție. Ce se întâmplă aici mă face să fiu optimist că se pot schimba lucrurile în bine la Câmpulung.

Astăzi, acum și aici, punem bazele unei noi structuri a PSD. Câmpulungul merită mult mai mult! De dumneavoastră depinde!”, a spus Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Noi astăzi ne-am întâlnit aici pentru a avea un nou început.

Am încercat să luăm bun ce a fost în trecut și să venim și cu alte idei și oameni noi. Oamenii sunt mai presus de politică!

Comunitatea e mai presus de politică, iar o administrație conduce comunitatea. La Câmpulung, administrația conduce prost! E incompetentă și mincinoasă.

Vom lucra împreună cu cetățenii din Câmpulung.

Gândim de pe acum soluții, pentru ca atunci când venim de la putere să știm ce avem de făcut și să redăm măreția Câmpulungului!”, a spus Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș.

Să le spunem câmpulungenilor și cu ce soluții venim noi!

Să le spunem că nu mai greșim prin abordare în 2024! Trebuie să recâștigăm Câmpulungul pentru că este o organizație foarte importantă!

Trebuie să fim uniți și vă promit că dacă voi fi solicitat voi fi mereu alături, voi susține organizația! Îmi doresc să fiți cea mai bună organizație din județul Argeș!”, a declarat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

Până în acest moment, organizația a fost condusă ca președinte interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, care și-a exprimat astăzi în continuare sprijinul total pentru organizația municipală.

Mandatul actualei conduceri a PSD Câmpulung este pentru o perioadă de șase luni, după care vor avea loc noi evaluări.

Cu prilejul Conferinței de astăzi, Corina Scarlat, vicepreședinte PSD Câmpulung, a prezentat raportul de guvernare locală 2020 – 2023 intitulat sugestiv “Elena Lasconi a îngropat Câmpulungul stradă cu stradă”.

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3