NOR CURIER 930X122

absente

ARGEȘENI, IATĂ PE CINE-AȚI ALES!

Institutul pentru Politici Publice a comunicat astăzi prezența pe care deputații au avut-o în plenul Camerei la voturile finale electronice în perioada decembrie 2012-decembrie 2013.

Citiți și: Amendă uriașă dacă elevii lipsesc fără motiv serios de la școală!

Potrivit sursei citate, cea mai redusă prezență a înregistrat-o reprezentantul PSD Gheorghe Nețoiu (prezență de 1%, a participat la doar 7 voturi dintr-un total de 813). În topul chiulangiilor, conform IPP, se află și un parlamentar de Argeș: deputatul PSD de Topoloveni Bogdan Niculescu Duvăz. Raportul Institutului arată că Duvăz se poziționează pe locul 4 în acest top, după Nețoiu, Valentin Rusu (PNL) și Oana Niculescu Mizil (PSD). IPP precizează că deputatul de Argeș a avut în perioada menționată o prezență de doar 26% (a participat la 215 dintre cele 813 voturi finale electronice).

Bogdan Niculescu Duvăz se află la cel de al șaptelea mandat consecutiv de parlamentar, ales în 2012 în colegiul Topoloveni din partea USL-ului. În legislatura trecută a fost deputat de Pitești.

Citiți și: Avertisment pentru toți profesorii

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • vocea strazii spune:

    la asa alesi asa alegatori la mai multe mandate monser

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90