EcoMoto 930×122

autostrada

STEFAN_SABOTICI_PC

Autostrada Piteşti-Sibiu, motiv de supărare la conservatori

Autostrada Piteşti-Sibiu va fi realizată „pe bucăţi”, cu un orizont mare de timp în ceea ce priveşte finalizarea. Acest lucru îi nemulţumeşte pe unii dintre conservatorii argeşeni.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

„Sunt foarte supărat că acest proiect nu este tratat ca o prioritate! Este bine că începe construcţia autostrăzii, mai întâi până la Curtea de Argeş, dar este rău că Guvernul are în vedere, mai degrabă, construcţia de autostrăzi în zone în care nu este un mare impact economic.

Ce să faci cu autostradă de la Bucureşti la Alexandria? Ar fi bine să nu ne jucăm cu ceea ce înseamnă Dacia! Deja au fost mutate unele linii de producţie în nordul Africii sau în Rusia, aşa că nu poate fi neglijat un asemenea obiectiv economic”, avertizează Ştefan Sabotici, secretar general al PC Argeş.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90