Donaris 930 x 122

autostrada

AUTOSTRADA PITEŞTI-SIBIU: VALECA DĂ VINA PE CURTEA CONSTITUŢIONALĂ

Muncitorii de la Automobile Dacia au organizat ieri un miting (foto 1) de amploare în Mioveni, militând pentru urgentarea construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav pe Autostradă, acum!

Senatorul de Mioveni Şerban Valeca, preşedintele interimar al PSD Argeş, a spus astăzi că procedurile de achiziţie publică sunt cele care blochează proiectul, arătând cu degetul către Curtea Constituţională.

„Încă din 1998 se discută despre acest proiect, dar nimeni nu l-a făcut. Am venit noi la putere şi l-am relansat, dar tot noi suntem cei înjuraţi! Problema este că a fost contestată licitaţia privind realizarea studiului de fezabilitate şi nu avem ce face decât să aşteptăm. Probabil că va fi contestată şi licitaţia de atribuire a lucrărilor efective.

Citiți și: Un șofer a oprit pe banda de urgență, pe A1, și a murit

Noi modificasem legislaţia astfel încât firmele care contestă să fie obligate să depună o garanţie, iar dacă nu au dreptate această garanţie să le fie oprită de stat. Curtea Constituţională a venit şi a spus că aşa ceva este neconstituţional! Important este, însă, că autostrada e prinsă în masterplanul de transport şi se va face. Când anume, nu pot eu să spun.”, a declarat Valeca.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Pensiile alea pe care si le doresc „alesii” ar trebui sa fie pe invers: cuantumurile respective sa le dea lunar inapoi,proportional cu numarul de mandate in parlament! Desi cel mai bine ar fi confiscarea averii si munca silnica pe viata! La OCNA,baaaa!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3