930×122 CAPRA 5

deaconu

Sigla-PP-DD-FINALA

Iată cine este candidatul PP-DD Argeş pentru europarlamentare!

Deputatul Mihai Deaconu, preşedintele PP-DD Argeş, a anunţat astăzi cine va candida din partea filialei argeşene în alegerile europarlamentare de la anul.

Citiți și: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMĂVARĂ

Conducerea centrală a partidului a solicitat PP-DD Argeş să facă o propunere de candidat pentru alegerile europarlamentare. Membrii Biroului Politic Judeţean au dezbătut acest subiect şi, în cele din urmă, a fost mandatat să candideze preşedintele interimar al filialei, deputatul Deaconu.

„Mi-am asumat această candidatură. Nu contează dacă voi fi pe loc eligibil sau nu, dacă voi fi mai în faţă sau mai în spate pe listă. Important este să reprezint Argeşul cu cinste. Noi ne-am propus să scoatem în judeţ 10% la alegerile europarlamentare şi cred că vom reuşi acest lucru”, declară parlamentarul.

Citiți și: NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: REZULTATELE ALEGERILOR ÎN ARGEȘ

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3