930×122 CUMPANA 5

corina crețu

CORINA CREȚU CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Corina Crețu candidează la europarlamentare. Corina Crețu, comisar european, a anunțat că ar urma să candideze la alegeri europarlamentare din partea PRO România, partidul lui Victor Ponta, conform stiripesurse.ro.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

”Da, candidez la europarlamentare. Aveam ideea de a nu candida. E firesc, însă, să îmi folosesc această experiență obținută la nivel european. Cred că pot să ajut România mai mult de la Bruxelles. Nu am luat o decizie în legătură cu PSD. Am o ofertă concretă de la domnul Victor Ponta. PSD nu mi-a propus nimic, au zis că nu au discutat. Eu sunt social-democrat convins.

De 12 ani sunt la Bruxelles, am început ca observator, după aceea am avut două mandate de parlamentar european, am fost vicepreşedinte al Parlamentului European și de aproape cinci ani sunt comisar european. Cred că este firesc să îmi folosesc această experienţă acumulată la nivel european, pe care cred că o pot utiliza ajutând România mult mai mult de la Bruxelles, din calitate de parlamentar european.

Citiți și: SONDAJ: PRO ROMÂNIA AJUNGE LA APROAPE 10% INTENȚIE DE VOT, CU O SĂPTĂMÂNĂ ȊNAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE

Nu am luat o decizie (n.r. – cu privire la partidul pe lista căruia va candida) pentru că am o singură ofertă publică la ora actuală, de la domnul Ponta, de la Pro România. O analizez, e un om cu care am colaborat foarte mult, care m-a propus pentru comisar european”, a declarat Corina Crețu, potrivit sursei citate. Mai multe detalii, AICI.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3