930×122 CAPRA 5

comunicare politica

COMUNICARE POLITICĂ ȘI GRĂTAR CU MICI LA TSD ARGEȘ

TSD Argeș a organizat sâmbătă și duminică un workshop având ca temă comunicarea politică și politicile social-democrate.

Citiți și: UPDATE: GEORGIANA DRĂGHICI, CONDAMNATĂ

Workshop-ul s-a desfășurat sub forma unor discuții interactive pe subiecte precum marketingul electoral, comunicarea politică și tehnicile de public speaking. La acțiune, care a avut loc la sediul din Pitești al Tineretului Social Democrat Argeș, au participat peste 60 de persoane. Prelegerile au fost susținute de Daniel Nica, specialist în comunicare și etică, și de Răzvan Ilie, membru al Centrului de Excelență în Filosofie din București, specializat în filosofie politică. “Tinerii care activează în organizația noastră sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional. Astfel de acțiuni de educare non formală ne ajută să ne cunoaștem mai bine și ne învață cum să ne punem în valoare calitățile, atât individual, cât și la nivelul organizației. Faptul că au participat în număr mare la acest workshop arată că tinerii sunt dornici să învețe în permanență lucruri noi, folositoare pentru o carieră în politică și că pot veni întotdeauna cu idei bune, gândite în folosul comunității.”, declară Georgiana Drăghici, președinta TSD Argeș.

În urma atelierelor și a exercițiilor practice tinerii au venit cu propuneri referitoare la politicile publice. Una dintre ele a atras în mod deosebit atenția și va fi promovată de TSD Argeș: parafarea unui parteneriat între instituțiile publice, agenții economici și unitățile de învățământ superior în urma căruia la terminarea studiilor să le fie asigurate locuri de muncă șefilor de promoție.

Citiți și: SEDIUL TSD ARGEȘ, VANDALIZAT! AUTORUL, FILMAT DE CAMERELE VIDEO!

După încheierea atelierelor din prima zi de training tinerii social democrați au profitat de vremea frumoasă și au socializat la un grătar cu mici organizat la sediul TSD Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90