930 x122 grota rece

8 martie

UN WEEKEND LA PREDEAL PENTRU MAMĂ ȘI FIICĂ

Au fost desemnați câștigătorii concursului Prețuim mamele!, o inițiativă a TSD Argeș prin care tinerii au avut posibilitatea ca, de Ziua Femeii, să își arate aprecierea față de cele de la care au primit viață.

Citiți și: Reprezentanți M.A.I, buzna la Centrul de Transfuzie: Au rămas cu gura căscată

Concursul s-a desfășurat pe pagina de Facebook a organizației județene a Tineretului Social Democrat, acolo unde participanții au postat fotografii în care apăreau împreună cu mamele lor. Câștigătorii au fost stabiliți în funcție de numărul de like-uri primite.

Locul I a fost ocupat de piteșteanca Alexandra Enache. Alexandra și mama ei (foto 2) au primit de la TSD Argeș un weekend la Predeal. Ocupanții locurilor II, III și IV (tot fete) vor avea parte de câte o cină la un restaurant din Pitești. (Foto: Facebook TSD Argeș)

Citiți și: Mare petrecere de 8 Martie la Hotel Star!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90