930×122 CAPRA 5

8 martie

Reprezentanți M.A.I, buzna la Centrul de Transfuzie: Au rămas cu gura căscată

Reprezentanți M.A.I, buzna la Centrul de Transfuzie: Oamenii au rămas cu gura căscată

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Structurile M.A.I. din județul Argeș ,,au descins”, încă de la primele ore ale dimineții, la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești.

Misiunea acestora a fost una specială, de a dărui flori zâmbete doamnelor și domnișoarelor din cadrul Centrului de Transfuzie.

Citiți și: E nevoie de polițiști! O nouă sesiune de admitere în școlile de poliție

Jandarmii argeșeni, alături de polițiști, pompieri și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog  – Centrul  de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Pitești au oferit flori, bomboane, dar și zâmbete și gânduri bune personalului de specialitate din cadrul Centrului, și doamnelor/domnișoarelor care așteptau să doneze sânge.

,,Pentru că asimilăm cuvintele femeie, mamă, cu a da viață, într-o zi specială, dedicată femeilor, am ales să oferim recunoștința noastră celor care, prin natura meseriei, sprijină șansă la viață pentru multe persoane.

Reprezentanți M.A.I, buzna la Centrul de Transfuzie: Oamenii au rămas cu gura căscată

Polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog  – Centrul  de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Pitești, înarmați cu multă recunoștință au luat cu asalt Centrul  de Transfuzie Sanguină Pitești și au oferit flori, bomboane și gânduri bune, atât personalului specializat al centrului, cât și femeilor care s-au oferit să sărbătorească Ziua Femeii donând sânge.

Citește și: Un ARO incredibil! Legătură cu Mercedes!

Pentru că donarea de sânge este darul vieții, pe care femeile din centru reușesc să îl ofere zilnic, am ținut să le mulțumim, printr-un gest simbolic, dar din toată inima noastră de salvatori.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne urează tuturor femeilor La mulți ani!

Mulțumim pentru sprijin Asociației Internaționale a Polițiștilor  – Regiunea 1 Argeș!”, transmite Poliția Argeș.

Foto articol: IPJ Argeș

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3