930×122 CAPRA 5

8 martie

PNL PITEȘTI, PRIMUL 8 MARTIE ÎN OPOZIȚIE! VORBA VINE OPOZIȚIE!

Partidele nu au ratat Ziua Femeii! Membri ai organizațiilor de tineret ale formațiunilor politice au ieșit în stradă ca să le ofere doamnelor și domnișoarelor câte o mică atenție. Și, evident, ca să socializeze, fie doar și pe fugă, cu electoratul.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

După ce vineri tinerii social democrați argeșeni au oferit lalele și baloane albe inscripționate cu sigla TSD, sâmbătă a venit rândul liberalilor piteșteni, recent intrați în opoziție, să facă un gest similar. Membri ai PNL, în fruntea cărora s-a aflat cel mai tânăr consilier municipal al Piteștiului, Andrei Moșteanu, au dăruit buchete de flori în centrul orașului, pe Strada Mare.

Pentru PNL Pitești a fost primul 8 martie de la ieșirea liberalilor de la guvernare și intrarea lor în opoziție. Un fel de a spune opoziție, pentru că și la această oră toți directorii de servicii deconcentrate din Argeș care sunt membri PNL se află în funcții, refuzând să demisioneze.

Citiți și: Este în subordinea Primăriei, are directoare tânără și angajați cu abilități de…pompier!!!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3