Donaris 930 x 122

8 martie

EPITEȘTI VĂ PROPUNE DOUĂ RESTAURANTE DE LUX PENTRU 8 MARTIE! RAMADA ȘI MAGIC EVENTS VĂ AȘTEAPTĂ!

ePiteşti vă  propune două locuri pentru a vă petrece ziua de 8 martie. Este vorba de două dintre cele mai renumite restaurante din judeţul Argeș: Ramada şi Magic Events.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Aici veţi putea asculta muzica preferată, care să rezoneze cu dumneavoastră şi să vă aducă într-o stare de linişte şi de relaxare deplină. Ofertele sunt de nerefuzat!

Astfel, Ramada vă oferă în seara zilei de 8 martie, începând de la ora 19, un spectacol de excepţie cu Mihai Chiţu, câştigătorul concursului tv ,,Vocea României’’, şi cu formația Class Music Band. Seara va fi completată de o prezentare de modă by Andreea Iordache, un cunoscut designer vestimentar. Veți avea parte și de o tombolă cu premii şi de un moment surpriză. Nici Magic Events nu se lasă mai prejos. Aici îi veţi putea asculta pe Fuego, Nistor Family Band şi Haiducii. De asemenea, doamnele și domnișoarele se vor putea bucura de un număr de striptease masculin.

Citiți și: Pitești. Accident cu BMW, acum, lângă Ramada!

La ambele restaurante meniul va fi pe măsura acestei zile, cu totul și cu totul special! Printre delicatesele de la Ramada se vor numără coşuleţe cu salată berlineză, salată de crudităţi, crochete din piept de pui și pui Kiev, în timp ce Magic Events vă propune coşuleţe cu salată de brânză, ruladă de caşcaval cu kiwi, nufăr de castravete, pui shanghai, ruladă de pui cu legume, piept de pui la grătar, ceafă de porc la grătar şi o mulţime de alte bunătăţi. Atât la Ramada, cât și la Magic Events eleganţa, luxul şi rafinamentul sunt la ele acasă! Atmosfera va fi una extraordinară, cu distracţie garantată!

Vă amintim că numărul de telefon pentru rezervări la Ramada este 0372.480.500, iar la Magic Events – 0723.646.404 sau 0742.984.519.


555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90