930×122 CAPRA 5

afise

SEDIUL TSD ARGEȘ, VANDALIZAT! AUTORUL, FILMAT DE CAMERELE VIDEO!

Apropierea bătăliei finale pentru alegerea viitorului președinte al României încinge spiritele în unele cazuri peste limita bunului simț și a decenței. Un exemplu în acest sens sunt cele întâmplate la sediul Tineretului Social Democrat Argeș.

Citiți și: Coşuri rupte, uşi sparte, mobilier distrus. Imagini revoltătoare cu pagubele produse pe domeniul public în Piteşti

Un individ a rupt afișele candidatului Victor Ponta lipite la intrarea în sediul de pe bulevardul Republicii din Pitești, nu departe de Gara Sud. „Ghinionul” individului este că a fost înregistrat de camerele video de supraveghere în timp ce rupea afișele.

„Acest individ a vandalizat sediul TSD Argeș. Îl atenționăm că această faptă constituie o infracțiune și că se pedepsește aspru!”, avertizează TSD Argeș. (Foto: Facebook TSD Argeș)

Citiți și: 52 DE TINERI AU FĂCUT CURSURI DE MANAGER DE PROIECT

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3