EcoMoto 930×122

catalin ivan

CĂTĂLIN IVAN ȘI MIHAI STURZU AU INAUGURAT SEDIUL TSD ARGEȘ

Astăzi a fost inaugurat sediul Tineretului Social Democrat Argeș. Alături de preşedinta organizației, Georgiana Drăghici, s-au aflat purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan, și liderul TSD la nivel naţional, deputatul Mihai Sturzu. Au mai fost prezenți Tudor Pendiuc, Florin Tecău (în calitatea sa de secretar general al PSD Argeş) și parlamentarii Mircea Drăghici, Radu Vasilică, Simona Bucura Oprescu, Constantin Tămagă și Gheorghe Marin.

Citiți și: Poliția Română, anunț de ultimă oră! Se întâmplă la Pitești!

“Acest sediu este o promisiune îndeplinită. Când am candidat pentru preşedenţia TSD am promis că vom avea un loc al nostru, o casă în care ne vom putea desfăşura toate activităţile şi acţiunile. Este pentru prima dată din 1990 încoace când TSD Argeş şi TSD Piteşti funcţionează sub aceeaşi cupolă. Avem, așadar, un sediu comun”, a spus Georgiana Drăghici în conferinţa de presă organizată cu acest prilej. La rândul său, Cătălin Ivan a făcut o scurtă prezentare a echipei de candidați ai PSD pentru Parlamentul European: „Este o echipă gândită în aşa fel încât să răspundă nevoilor pe care România le are şi le-a avut în Parlamentul European. Noi credem că România trebuie să fie o ţară demnă în Europa, o ţară puternică , o ţară care să stea la masa negocierilor cu fruntea sus, o ţară care nu se va mulţumi cu frimiturile pe care le aruncă cei bogaţi”.

Sediul TSD Argeş este situat pe bulevardul Republicii din Piteşti, la nr. 141, pe ruta Gară–sediul CEZ. El va fi deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 16.

Citiți și: Informația momentului: Poliția Pitești, Biroul Rutier și secția 3 și-au mutat sediul

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3