New Profesional Consult 930 x 122

dorin mărășoiu

DORIN MĂRĂȘOIU: SOMEZ PREȘEDINTELE CJ ARGEȘ SĂ PREZINTE PUBLIC O DOVADĂ DESPRE ÎNFIINȚAREA CENTRULUI DE PERMANENȚĂ CĂLINEȘTI

După ce, marți, a criticat dur conducerea Consiliului Județean Argeș, care a vorbit despre inființarea unui Centru de Permanență în cadrul Spitalului Călinești, o inițiativă ce face parte din programul electoral anunțat de Dorin Mărășoiu în urmă cu câteva zile, reprezentantul PRO România revine cu detalii despre proiectul pe care PDS vrea să și-l asume.

Citiți și: DORIN MĂRĂȘOIU: „ÎN 4 ANI, ECHIPA PSD MANU – MÎNZÎNĂ A PLIMBAT O FLACĂRĂ PRIN JUDEȚ. BINE CĂ NU AU LUAT FOC”

Datele prezentate de mine sunt publice și le găsiți pe adresa cjarges.ro.

Nu susțin că sunt inițiatorul acestui proiect, sunt localități unde centrele de permanență sunt existente de mai mulți ani, ci doar că doresc să îl pun în practică pentru comuna Călinești.

Citiți și: UN LIDER PSD ARGEȘ ÎI CERE DEMISIA LUI LIVIU DRAGNEA

Dacă acest proiect a fost gândit de cineva, nu a fost pus în practică cu date certe nici până acum, ci a apărut miraculos după prezentarea lui publică de către mine în programul de candidatură din luna Iunie 2020.

În decursul anului 2019 nu există niciun demers în Consiliul Județean Argeș sau în Consiliul Local Călinești cu privire la înființarea unui Centru de Permanență, logic pentru că în acea perioadă spațiul aparținea de Spitalul Mioveni.

Doar în data de 10 Ianuarie 2020 am votat un proiect prin care CJ Argeș a atribuit în folosință Spitalului de Boli Cronice Călinești, spațiile și terenul pentru desfășurarea activității.
Dar nici până la această dată nu am votat așa ceva în cadrul ședințelor CJ.

Cel mai probabil să fi fost vreo discuție în anumite birouri oculte ale CJ-ului….

Pentru sănătatea mediului public și pentru transparență, somez președintele CJ Argeș (…), să prezinte public o dovadă despre înființarea Centrului de Permanență pentru Spitalul Călinești, dar cu date vechi, nu din cursul lunii Iunie 2020, când eu am făcut public punctul din programul meu de campanie.

Mai mult, CJ Argeș nu are ca atribuție în această procedură decât atribuirea spațiilor necesare activității centrului de permanență către CL Călinești.
Eu mă bucur însă că o inițiativă a mea a stârnit inițiativa administrației locale, chiar dacă nu s-a mișcat până acum.

Verificați, dragi CĂLINEȘTENI, la CAS Argeș și DSP Argeș, dacă cele două instituții menționate mai sus au depus vreun document despre înființarea acestui centru de permanență anterior lunii Iunie 2020, ele fiind instituțiile care finanțează și aprobă un astfel de centru!

Micimea personajelor care manipulează opinia publică este evidentă și fără limite!„, a scris pe Facebook, Dorin Mărășoiu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90