930 x122 grota rece

bogdan ivan

UN ACTUAL CONSILIER JUDEȚEAN, PREȘEDINTE ATOP ȘI FOST VICEPREȘEDINTE AL CJ ARGEȘ, S-A ALĂTURAT PRO ROMÂNIA

Consilierul județean Dorin Mărășoiu, președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), s-a alăturat astăzi echipei PRO România Argeș.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș (în mandatul precedent) a lăsat în urmă tabăra PSD Argeș pentru „o structură cu oameni noi”.

„Motivele sunt simple, am fost dat afară din PSD pentru divergențe de opinie. Atmosfera a devenit greu de suportat pentru mine și atunci am ales tot un partid de centru-stânga. Nu am avut o problemă cu doctrina, ci cu anumiți oameni din partid, care nu au înțeles reforma, care nu au înțeles că percepțiile publice despre partid trebuie schimbate și care au considerat că e mai bine să mă dea afară decât să ia în calcul aceste aspecte.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

De ce PRO România? Pentru că este un partid de centru-stânga, un partid modern, pentru că am încredere în președintele Ponta, care, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun premier pe care l-a avut România, cu rezultate remarcabile, dar și pentru că eu cred într-o structură cu oameni noi”, declară Dorin Mărășoiu.

Bogdan Ivan: „Va aduce plusvaloare echipei PRO România”

Echipa PRO România Argeș are planuri mari cu actualul consilier județean.

„Mă bucur pentru faptul că Dorin s-a alăturat echipei PRO România. Am apreciat întotdeauna felul lui deschis și corect de a fi. Trebuie spus că a venit cu o atitudine pe care am apreciat-o foarte mult, fără aere si fără pretenții, ci, din contră: a venit să muncească și să pună umărul la consolidarea partidul în zona Călinești-Topoloveni, unde va face echipă cu fostul primar al comunei Călinești, domnul Voicu Mihai, și cu profesorul Bogdan Mosoia. Sunt convins că venirea lui Dorin Mărășoiu va aduce plusvaloare echipei PRO Romania”, spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

(Foto, de la stânga, la dreapta: Bogdan Mosoia, Dorin Mărășoiu, Mihai Voicu, Bogdan Ivan)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90