930 x122 grota rece

dorin mărășoiu

DORIN MĂRĂȘOIU: „ÎN 4 ANI, ECHIPA PSD MANU – MÎNZÎNĂ A PLIMBAT O FLACĂRĂ PRIN JUDEȚ. BINE CĂ NU AU LUAT FOC”

Dorin Mărășoiu cirtică dur conducerea Consiliului Județea Argeș care, astăzi, a anunțat inființarea unui Centru de Permanență în cadrul Spitalului Călinești, o inițiativă ce face parte din programul electoral anunțat deja de reprezentantul PRO România în urmă cu trei zile.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„PSD Argeș, în persoana domnului Manu, obișnuit cu păcălirea electoratului, vine astăzi în Călinești și afirmă că vrea să înființeze un Centru de Permanență în cadrul Spitalului Călinești. Adică exact ce am propus eu public vineri ca obiectiv în programul meu electoral.

Într-un fel mă bucur că o idee a mea este preluată de administratorii județului, dar când știu că acest mandat de președinte de CJ este fără realizări de proiecte și că multe sunt în stadiul de hârtii, chiar nu mă pot abține.
În 4 ani, echipa PSD Manu – Mînzînă a plimbat o Flacăra prin județ (bine că nu au luat foc), și s-a ocupat de o simbolistică discutabilă abandonând multe proiecte de mare interes”, declară Dorin Mărășoiu.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

 „Rușine mare dragă conducere PSD , nu vă potoliți cu făcăturile mincinoase!”

Dorin Mărășoiu consideră demersul C.J. Argeș de astăzi drept o „făcătură”.

„Mulți din PSD  îmi dau acum dreptate cu ceea ce le explicam în acele vremuri, și recunosc că n-au înțeles ce se întâmpla de fapt. În fine!

Deci, vine acum președintele în extramandat și însăilează niște vorbe despre cum dorește de mult timp să înființeze acest centru. Nu exista nici un demers până in acest sens nici la Primarie , nici la DSP .

Rușine mare dragă conducere PSD , nu vă potoliți cu făcăturile mincinoase!
Rușine, Domnule Manu!”,  declară Dorin Mărășoiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA