Donaris 930 x 122

pendiuc

DRAGNEA, ÎNTÂLNIRE DECISIVĂ CU PENDIUC

PSD Argeş încă nu şi-a anunţat candidatul pentru funcţia de primar al Piteştiului, deşi are o listă cu 6 propuneri.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Cele mai mari şanse le au preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, viceprimarul Piteştiului Cornel Ionică şi inspectorul şcolar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu.

Anunţarea candidaturii este, însă, amânată deoarece se aşteaptă să se vadă ce va face Tudor Pendiuc, primarul în funcție, care încă este membru PSD, dar care, din cauza dosarului „Publitrans”, nu ar mai îndeplini condiţiile de integritate ale partidului pentru a putea candida.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Sunt informaţii conform cărora Pendiuc ar putea candida ca independent sau din partea unei alte formațiuni politice. Totuşi, se aude că primarul ar urma să aibă o discuţie decisivă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi că acesta din urmă l-ar putea convinge să nu candideze (primind, la schimb, probabil, un mandat de parlamentar). Rămâne de văzut dacă se va concretiza o asemenea întâlnire şi mai ales cu ce rezultate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    La ocna e locul vostru de intalnire! Voi si toate spurcaciunile psd-iste!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90