New Profesional Consult 930 x 122

deaconu

DEACONU_MIHAI_PPDD

EXCLUSIV! Deputatul Deaconu a demis un lider important al PP-DD Argeş!

Cutremur în PP-DD Argeş! Unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai preşedintelui interimar al filialei, deputatul Mihai Deaconu, a fost demis din funcţia de lider al unei importante organizaţii locale a partidului.

Citiți și: TRĂDARE ȘI EXCLUDERE ÎN PARTIDUL LUI DAN DIACONESCU

Evenimentul s-a produs aseară, după o şedinţă fulger. Surse din PP-DD Argeş informează că salvamontistul Cristian Toma, şeful organizaţiei din Mioveni a PP-DD şi vicepreşedinte la nivel judeţean, a fost demis din funcţie! La mijloc se pare că sunt unele neînţelegeri apărute între Mihai Deaconu şi Cristian Toma, la un moment dat punându-se chiar problema excluderii din partid a acestuia din urmă!

În postul de preşedinte interimar al PP-DD Mioveni a fost numit consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş.

Citiți și: ADĂPOST DE AUROLACI SUB SCARA DE LA PARTIDUL LUI DAN DIACONESCU

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3