Donaris 930 x 122

deaconu

Sigla-PP-DD-FINALA

EXCLUSIV! DEMISIE ÎN BLOC DIN PP-DD ARGEŞ!

Deputatul Mihai Deaconu, preşedintele interimar al PP-DD Argeş, primeşte o grea lovitură din partea unor membri de bază ai partidului, care au decis să părăsească această formaţiune politică.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Este vorba de cei 19 membri ai Biroului Executiv Local al PP-DD Câmpulung Muscel, care au hotărât să demisioneze în bloc, acuzându-l pe Deaconu de presiuni.

„Considerăm că începând din luna octombrie 2013 întreaga activitate a PP-DD Argeş, după cum şi a organizaţiilor locale, a fost subscrisă unui singur obiectiv: deputatul Mihai Deaconu trebuie să devină preşedintele PP-DD Argeş! Păgubosului dicton cine nu este cu noi este împotriva noastră i-a fost adăugat un altul, cel puţin la fel de păgubos: ce nu poţi controla distruge!. Nu a contat că cei doi consilieri (n.r. – apropiaţi ai lui Deaconu) au candidat şi au fost învinşi în alegerile interne, ci doar faptul că ei sunt „executanţi docili”. Prin urmare, a făcut tot ce i-a stat în putinţă să forţeze includerea lor în conducerea organizaţiei.

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

(…) Am decis să părăsim cu fruntea sus arena politică, cu demnitate şi mândrie, convinşi fiind că gestul nostru va fi înţeles şi urmat de către toţi cei care ne-au susţinut.”, se arată într-o scrisoare transmisă de demisionari redacţiei noastre.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90