Donaris 930 x 122

deaconu

Sigla-PP-DD-FINALA

PP-DD ARGEŞ ARE SUBPREFECŢI DE REZERVĂ

În momentul în care PNL a ieşit de la guvernare PSD a început discuţiile cu alte partide pentru a-şi asigura majoritatea în Parlament. A bătut palma cu UDMR, conform unei înţelegeri mai vechi, dar a fost la un pas să aducă și PP-DD în arcul guvernamental.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Deputatul Mihai Deaconu, preşedintele interimar al PP-DD Argeş, afirmă chiar că în partid s-au făcut propuneri pentru funcţia de subprefect al judeţului! La PP-DD Argeş au fost înregistrate la momentul respectiv două dosare de candidaţi pentru funcţia de subprefect: Aurelian Nica, fost şef al Poştei Române din judeţul nostru, şi Dragoş Dincă, angajat în Prefectură, susţine Diaconu.

„Discuţii au fost, dar nu s-au materializat. Nu am negociat eu personal nimic, nici funcţii la Prefectură, nici la deconcentrate, dar au existat discuţii la nivel înalt şi pe acel fond au fost depuse dosarele la noi. Dacă intram la guvernare era altă chestiune, dar din moment ce nu am intrat nu cred că mai contează acest subiect.”, spune liderul PP-DD Argeș.

Citiți și: Pitești. Surpriză pe Strada Mare! După o lungă așteptare, s-a întâmplat!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3