930X122 MAIA

câmpuri electromagnetice

LA PREFECTURA ARGEŞ SE CAUTĂ MICROFOANE!

La Prefectura Argeş se caută microfoane! Prefectura Argeş şi-a făcut necesarul de achiziţii pentru activitatea proprie în 2019, de la servicii de telefonie până la materiale de curăţenie şi întreţinere.

Citiți și: Criza de la Spitalul Județean ajunge la Ministerul Sănătății!

Unele achiziţii, chiar dacă nu spectaculoase din punct de vedere financiar, stârnesc interesul. De exemplu, Prefectura va cheltui în acest an 2.000 de lei pentru „servicii de măsurători câmpuri electromagnetice”.

Oficial, achiziţia va fi făcută pentru a determina nivelul de radiaţii din clădire la care sunt expuşi angajaţii, conform normelor de protecţia muncii. Neoficial, însă, achiziţia ar avea în vedere şi depistarea eventualelor microfoane de înregistrare care ar putea fi amplasate de te miri cine în birouri, evident fără știrea celor din Prefectură.

Citiți și: Video: Microfoane ascunse în Primăria Piteşti. „E ceva mic şi negru”

126.000 de lei este bugetul total pentru servicii şi bunuri necesare funcţionării Prefecturii Argeş în acest an.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3