930 x122 grota rece

comisia rutieră

COMISIA RUTIERĂ, OARBĂ ȘI SURDĂ LA REVOLTA ARGEȘENILOR

Comisia Rutieră, oarbă și surdă la revolta argeșenilor. O ședință a Comisiei de siguranță rutieră Argeș a avut loc astăzi în Pitești, la Prefectură.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Printre alții, au participat prefectul Emilian Dragnea, reprezentanți ai Serviciului Rutier Argeș, ai Autorității Rutiere Române, ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, ai Poliției Locale Pitești, ai primăriilor Pitești, Merișani, Budeasa și Băiculești și ai școlilor de șoferi.

“Prefectul Emilian Dragnea apreciază promptitudinea Primărie Pitești cu privire la punerea în aplicare a recomandărilor propuse la precedenta întâlnire a Comisiei de siguranță rutieră, prin înființarea de noi semafoare pentru pietoni, care au fluidizat traficul, prin crearea de refugii pentru pietoni pe trecerile cu două sau mai multe benzi și prin crearea de treceri de pietoni denivelate.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Totodată, roagă toți factorii implicați să promoveze transportul public în rândul cetățenilor prin utilizarea serviciilor oferite de SC Publitrans 2000 SA.”, transmite Instituția Prefectului – Județul Argeș.

“De asemenea, s-au purtat discuții cu reprezentanții școlilor de șoferi pentru a îmbunătăți procentul de promovare la examenul pentru obținerea permisului de conducere.”, mai precizează sursa citată.

Nicio vorbă, însă, despre două mari probleme reclamate intens de cetățeni și care provoacă revoltă în rândul argeșenilor: situația dezastruoasă de la rezervările pentru preschimbarea permiselor auto (amănunte, AICI) și lipsa unei toalete publice în zona din Pitești (zona stadionului „Nicolae Dobrin”) din care aspiranţii la obținerea permisului de conducere auto pleacă pe traseu pentru proba practică (AICI, detalii). Cu privire la al doilea aspect, cel puțin ultima dată când echipa noastră de teren a verificat, situația era neschimbată.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3