930 x122 grota rece

agresată

ANGAJATĂ A PREFECTURII, LA UN PAS DE LINŞAJ

Angajată a Prefecturii, la un pas de linşaj. Una dintre cele mai respectate şi mai apreciate angajate din Prefectura Argeş, Sonia Constantinescu, a fost agresată în plină stradă ieri, chiar de… Bunavestire!

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Sonia Constantinescu şi-a povestit păţania pe pagina sa personală de Facebook, fiind dezamăgită şi de modul în care angajaţii de la 112 – număr unic de urgenţe – au reacţionat la cazul ei.

„Am fost agresată în seara asta verbal şi la un pas de a fi lovită de un individ băut, a cărui soţie m-a blocat absolut ilegal cu maşina – a parcat-o aproape paralel cu mine, în plină stradă. Am sperat că individa a oprit doar ca pasagerul din dreapta, „cel cu chef”, să coboare. Dar nu, el a intrat în magazin şi şoferiţa a rămas în plină stradă.

Citiți și: Pitești. Băiat de 19 ani a „jucat în picioare” o fată de 16 ani, într-un centru comercial

Am claxonat şi individul s-a întors, a deschis agresiv uşa maşinii mele, m-a înjurat într-un mod de nedescris, specific „românului educat”, fiind la un pas de a mă lovi. Am înlemnit, am reuşit să ies din parcare şi am sunat la 112. La 112, minute în şir îmi intra mesageria. Poliţia nu răspundea, nervii mă paralizaseră de teamă şi indignare şi, într-un final, am renunţat, scârbită de cum în România poţi fi victima unor indivizi care nu respectă legea şi care nu au nici cel mai elementar bun simţ, ce să mai vorbim că eram femeie… Am mers mult în afara ţării şi nu am avut astfel de incidente…

Şi ca să fie treaba-treabă, am revenit la 112, la care, în final, o doamnă mi-a răspuns foarte plictisită, dar cu o tonalitate înaltă, deranjantă: „Faceţi o reclamaţie dacă nu vă convine!” Nu mai am nicio speranţă că în ţara asta va ma fi ceva normal! La aşa conducători, aşa popor! Vă întreb, mâine să mai ies din casă?”, a scris Sonia Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90