930×122 CAPRA 5

deaconu

ŞEFUL PP-DD ARGEŞ, PE LISTA PENTRU EUROPARLAMENTARE. VEZI PE CE LOC SE AFLĂ!

Deputatul Mihai Deaconu, preşedintele PP-DD Argeş, figurează pe lista finală de candidaţi a partidului pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Citiți și: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMĂVARĂ

Deaconu a primit locul 21 pe lista de 42 de candidaţi (cu tot cu supleanţi) a PP-DD, loc care, evident, este unul neeligibil. Chiar şi aşa, deputatul spune că reprezintă o onoare pentru el să apară pe lista care este deschisă de fondatorul partidului, Dan Diaconescu, şi de preşedintele organizaţiei naţionale, Simona Man.

„Vom face în Argeş tot ce depinde de noi pentru ca rezultatul PP-DD să fie unul cât mai bun. Noi sperăm la un procent cu două cifre. Nu e deloc greu de realizat dat fiind faptul că dreapta nu este unită, iar alte partide s-au erodat la guvernare”, declară Mihai Deaconu.

Citiți și: NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: REZULTATELE ALEGERILOR ÎN ARGEȘ

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90