New Profesional Consult 930 x 122

nicolae pavelescu

Nicolae Pavelescu: „PSD insistă ca salariul minim să fie majorat cu 200 de lei net”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

„PSD insistă ca salariul minim să fie majorat cu 200 de lei net, bani care să rămână efectiv în buzunarul oamenilor”, afirmă deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu, membru al Comisiei pentru Muncă din Camera Deputaților.

Ar însemna o creștere a venitului cu circa 15% pentru circa 1.700.000 de angajați care lucrează pe salariul minim, aproape dublu față de varianta Guvernului.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

„Propunerea PSD, similară cu cerințele marilor sindicate, are în vedere necesitatea ca oamenii să poate face față, cât de cât, avalanșei scumpirilor.

De asemenea, PSD propune ca și angajații din Agricultură și din industria alimentară să beneficieze de aceleași facilități fiscale precum cei din construcții, în contextul în care România are cea mai mare taxare pe forța de muncă din Europa.

De cealaltă parte, premierul Cîțu a anunțat posibilitatea creșterii salariului minim brut doar cu 8%.

PSD consideră că este prea puțin! Creșterea salariului minim trebuie să fie mai consistentă.

România are unul dintre cele mai mici salarii minime europene și unul dintre cele mai mari prețuri la energie!”, afirmă Nicolae Pavelescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA