Donaris 930 x 122

nicolae pavelescu

Nicolae Pavelescu: „PSD insistă ca salariul minim să fie majorat cu 200 de lei net”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Deputatul de Argeş Simona Bucura-Oprescu a condus şedinţa de audiere a lui Cseke Attila

„PSD insistă ca salariul minim să fie majorat cu 200 de lei net, bani care să rămână efectiv în buzunarul oamenilor”, afirmă deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu, membru al Comisiei pentru Muncă din Camera Deputaților.

Ar însemna o creștere a venitului cu circa 15% pentru circa 1.700.000 de angajați care lucrează pe salariul minim, aproape dublu față de varianta Guvernului.

Citiți și: Procedurile de cadastrare se simplifică

„Propunerea PSD, similară cu cerințele marilor sindicate, are în vedere necesitatea ca oamenii să poate face față, cât de cât, avalanșei scumpirilor.

De asemenea, PSD propune ca și angajații din Agricultură și din industria alimentară să beneficieze de aceleași facilități fiscale precum cei din construcții, în contextul în care România are cea mai mare taxare pe forța de muncă din Europa.

De cealaltă parte, premierul Cîțu a anunțat posibilitatea creșterii salariului minim brut doar cu 8%.

PSD consideră că este prea puțin! Creșterea salariului minim trebuie să fie mai consistentă.

România are unul dintre cele mai mici salarii minime europene și unul dintre cele mai mari prețuri la energie!”, afirmă Nicolae Pavelescu.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441