New Profesional Consult 930 x 122

director

Oficial – Moșteanu, despre schimbarea directorului de la Finanțe

Oficial – Ionuț Moșteanu, despre schimbarea directorului de la Administrația Județeană a Finanțelor Argeș.

Citiți și: Argeș. Anunț important pentru o categorie de contribuabili!

În media argeșeană a apărut astăzi informația conform căreia actualul director al Finanțelor Publice Argeș, Georgeta Iliuță, ar urma să fie schimbat din funcție cu un membru al USR, Rareș Țânțaru.

Georgeta Iliuță este susținută de PNL (care este aliat la guvernare cu USR PLUS) și i-a luat locul social-democratului Lucrețiu Tudor (actualul city manager al Piteștiului) după ce acestuia i-a expirat delegarea pe funcția de conducere.

Citiți și: Se schimbă directorul la Oficiul de Cadastru!

Am dorit să aflăm OFICIAL dacă într-adevăr așa stau lucrurile, așa că l-am contactat pe deputatul USR Argeș – Ionuț Moșteanu (foto).

Nu s-a discutat nimic despre schimbarea directorului de la Finanțe. Singura discuție care a fost și care s-a și concretizat a fost schimbarea prefectului (n.r. – liberalul Emanuel Soare a trecut din funcția de prefect în cea de subprefect, iar Emilia Mateescu de la USR a devenit prefect)”, ne-a declarat Moșteanu, contactat de ePitești.ro.

Trebuie precizat, însă, că și Georgeta Iuliuță este director cu delegație, deci o eventuală schimbare din funcție nu ar fi o surpriză.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • George spune:

    Asta știți ; sa va cocoțați oamenii pe functii. Habar nu aveți de problemele publice și de necazurile oamenilor! Scopul vostru; salarii mari, indemnizații grase, facilități și avantaje din bani publici.

570 X 90 CUMPANA 3