930×122 CAPRA 5

director

Oficial – Moșteanu, despre schimbarea directorului de la Finanțe

Oficial – Ionuț Moșteanu, despre schimbarea directorului de la Administrația Județeană a Finanțelor Argeș.

Citiți și: Pitești. Mesaj de amenințare la Finanțe! Intervenție în forță!

În media argeșeană a apărut astăzi informația conform căreia actualul director al Finanțelor Publice Argeș, Georgeta Iliuță, ar urma să fie schimbat din funcție cu un membru al USR, Rareș Țânțaru.

Georgeta Iliuță este susținută de PNL (care este aliat la guvernare cu USR PLUS) și i-a luat locul social-democratului Lucrețiu Tudor (actualul city manager al Piteștiului) după ce acestuia i-a expirat delegarea pe funcția de conducere.

Citiți și: Amnistie fiscală! Ce datorii se șterg!

Am dorit să aflăm OFICIAL dacă într-adevăr așa stau lucrurile, așa că l-am contactat pe deputatul USR Argeș – Ionuț Moșteanu (foto).

Nu s-a discutat nimic despre schimbarea directorului de la Finanțe. Singura discuție care a fost și care s-a și concretizat a fost schimbarea prefectului (n.r. – liberalul Emanuel Soare a trecut din funcția de prefect în cea de subprefect, iar Emilia Mateescu de la USR a devenit prefect)”, ne-a declarat Moșteanu, contactat de ePitești.ro.

Trebuie precizat, însă, că și Georgeta Iuliuță este director cu delegație, deci o eventuală schimbare din funcție nu ar fi o surpriză.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • George spune:

    Asta știți ; sa va cocoțați oamenii pe functii. Habar nu aveți de problemele publice și de necazurile oamenilor! Scopul vostru; salarii mari, indemnizații grase, facilități și avantaje din bani publici.

570 pe 90 Costache