930×122 CAPRA 5

psd

Oficial român, discuții despre Dacia în Franța cu reprezentanții Renault

Comunicat de presă

Citiți și: AUR lovește dur la Pitești: Ieșim din sală la votul viceprimarilor! Se poate funcționa fără ei foarte bine!

Simona Bucura-Oprescu, discuții despre Dacia în Franța cu reprezentanții Renault

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, a efectuat recent o vizită oficială în Franța.

Citiți și: Mioveni: Oamenii au decis! Viitorul primar a fost ales!

 

„Parteneriatul Dacia-Renault este unul din cele mai reprezentative simboluri ale Parteneriatului Strategic româno-francez, iar ambele continuă să se aprofundeze și modernizeze.

Am menținut dialogul periodic al ambasadei cu reprezentanții conducerii Grupului Renault, de data aceasta cu noul vicepreședinte pentru afaceri internaționale, Bruno Vincent.

Au participat la discuții deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, provenind din Județul Argeș unde se află uzinele Dacia Renault, și reprezentanții Biroului de Promovare Comercial-Economică din Ambasadă.”, informează Ambasada României în Franța.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ion ion spune:

    Fostul lider de sindicat Pavelescu a participat la plimbare?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90