SMART KIDS 930X122

psd

Oficial român, discuții despre Dacia în Franța cu reprezentanții Renault

Comunicat de presă

Citiți și: Remus Mihalcea: Sănătatea, o prioritate a PSD!

Simona Bucura-Oprescu, discuții despre Dacia în Franța cu reprezentanții Renault

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, a efectuat recent o vizită oficială în Franța.

Citiți și: Remus Mihalcea: Ministerul Sănătății are soluții la criza medicamentelor anti-termice și anti-inflamatoare pentru copii!

 

„Parteneriatul Dacia-Renault este unul din cele mai reprezentative simboluri ale Parteneriatului Strategic româno-francez, iar ambele continuă să se aprofundeze și modernizeze.

Am menținut dialogul periodic al ambasadei cu reprezentanții conducerii Grupului Renault, de data aceasta cu noul vicepreședinte pentru afaceri internaționale, Bruno Vincent.

Au participat la discuții deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, provenind din Județul Argeș unde se află uzinele Dacia Renault, și reprezentanții Biroului de Promovare Comercial-Economică din Ambasadă.”, informează Ambasada României în Franța.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Ion ion spune:

    Fostul lider de sindicat Pavelescu a participat la plimbare?

RAW FOTO 570 X 90