NOR CURIER 930X122

autostrada

ponta_pendiuc

PONTA VINE IAR ÎN ARGEŞ

La invitaţia primarului Piteştiului, Tudor Pendiuc, care a preluat ca preşedinte interimar conducerea PSD Argeş, primul-ministru Victor Ponta vine în această săptămână în judeţul nostru.

Citiți și: Spaima șoferilor! Se întâmplă pe Autostrada București – Pitești!

Este pentru a treia oară în mandatul său de premier când Ponta vizitează Argeşul, de fiecare dată până acum ajungând în Mioveni. Iată că joi după-amiază Ponta va veni în Piteşti, la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, ca să prezinte proiectele Guvernului pentru Argeş, inclusiv proiectul referitor la construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Vizita va avea loc la scurt timp după ce în Mioveni s-a desfășurat un miting de proporţii al angajaţilor de la „Dacia”, care, printre altele, au cerut măsuri pentru urgentarea începerii lucrărilor la autostrada care să ne lege de Transilvania şi care să conducă la scăderea costurile de transport pentru maşinile produse în Mioveni.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3