New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

ȘI-A PUS TOT ARGEȘUL ÎN CAP! „IOHANNIS MINTE!”

După conservatorul Daniel Constantin, și deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici, consilier onorific al premierului, îl „desființează” pe Klaus Iohannis în ceea ce privește subiectul construirii autostrăzii Pitești-Sibiu.

Citiți și: Veste incredibilă pentru șoferii din România! Un nou Drum Expres!

„Am luat act cu stupoare că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a încercat să dea vina pe prim-ministrul Victor Ponta pentru faptul că domnia sa susține autostrada Sibiu-Brașov și nu Sibiu-Pitești. Mai exact, conform declarațiilor sale, dl. Iohannis ar fi aflat de la premierul Victor Ponta în 2013, la Raliul Sibiului, că financiar este mai ușor de construit autostrada Brașov-Sibiu. Pe lângă faptul că în realitate autostrada Pitești-Sibiu este prinsă în culoarul IV și urmează să fie făcută pe fonduri europene, deci costurile nu sunt atât de ridicate pe cât susține domnia sa, îi atrag atenția dl. Iohannis că a repetat declarația în privința preferințelor sale în domeniul autostrăzilor și în urmă cu câteva zile. Totodată, țin să îi reamintesc dl. Iohannis că, întâmplător, am fost și eu prezent la întâlnirea neoficială dintre premier și domnia sa, cu ocazia Raliului Sibiului, și pot spune cu certitudine că acest subiect nu a fost atins pe parcursul discuțiilor.”, scrie Mircea Drăghici într-un comunicat de presă remis în urmă cu puțin timp.

„Îi aduc aminte aceluiași domn Iohannis că PNL a avut, de la venirea la guvernare a USL până când a decis să se alieze cu PDL, mai mulți miniștri ai Transporturilor, care nu au făcut, însă, nimic pentru autostrada Pitești-Sibiu. (…) Am înțeles că dl. Iohannis este preocupat de calitatea drumului dintre Sibiu și București și că îl interesează doar un drum care să îi fie domniei sale comod, dar îi transmitem că autostrada Pitești-Sibiu înseamnă mult mai mult decât felul în care se simte un candidat la președinție pe drumul spre Capitală!

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

Dl Iohannis își schimbă declarațiile de la o zi la alta, mințind din nou românii, un comportament care ne aduce prea mult aminte de actualul președinte al României. Klaus Iohannis are nevoie de mai mult timp pentru a trece de la ipostaza de primar al unui municipiu, fără a jigni în vreun fel sibienii, pentru care am un deosebit respect, la mentalitatea de candidat la președinție. Îi transmit, de asemenea, că poate sta liniștit: va putea veni pe un drum la standarde europene, din calitatea de primar al Sibiului, la București, pentru a obține finanțare pentru proiectele municipiului, pentru că Guvernul Ponta va susține, și în continuare, dezvoltarea tuturor comunităților locale din țară.”, conchide deputatul.

Pe aceeași temă puteți citi aici: http://epitesti.ro/politic/iohannis-o-da-la-ntors-cu-autostrada-pitesti-sibiu/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3