930×122 CAPRA 5

decizie

SURSE: PENDIUC, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ

Surse din Primăria Pitești şi din PSD Argeş susţin că primarul în funcţie al municipiului, Tudor Pendiuc, ar fi luat o decizie în privinţa alegerilor locale din 5 iunie 2016.

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

Conform unor surse de încredere, edilul-şef, care este inculpat în dosarul „Publitrans” instrumentat de DNA, nu ar mai dori să candideze pentru încă un mandat de primar. Mai multe indicii ar putea confirma ipoteza.

Astfel, PSD a anunţat că nu-l mai susţine pe Tudor Pendiuc pentru un nou mandat, în condiţiile în care acesta are probleme penale incompatibile cu noul cod de integritate al partidului. Pe de altă parte, aproape toate formațiunile politice şi-au anunţat candidaţii, iar o candidatură ca independent ar fi dificilă chiar şi pentru Pendiuc.

Citiți și: Decizie despre buletinele de identitate! Se întâmplă după 31 decembrie

Deloc lipsit de interes este şi faptul că viceprimarul Cornel Ionică a început să apară la televiziuni centrale şi regionale în calitate de candidat pentru Primăria Piteşti, în condiţiile în care a anunțat cu ceva timp în urmă că dacă Tudor Pendiuc va candida ca independent sau din partea altui partid el nu se va implica în lupta electorală din 5 iunie.

Noi ne păstrăm, însă, rezervele și nu credem la această oră că o candidatură a lui Pendiuc este exclusă. Vom vedea în curând: prima zi pentru înregistrarea oficială a candidaturilor este 11 aprilie, iar ultima, 26 aprilie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90