930X122 MAIA

poliţiste

Polițiste la țigări și cafea. Ce au pățit acestea după ce au fost surprinse

Polițiste la țigări și cafea. Anchetă în Poliție!

Citiți și: Lovitură pentru fumători!

Poliția Capitalei face verificări pentru încălcarea codului de etică și deontologic după ce două polițiste au fost fotografiate în timp ce stau relaxate, fumează și beau cafea în timpul programului.

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului, a comunicat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București în urma apariției în spațiul public a fotografiei respective.

Citiți și: Țigările se scumpesc din nou! Cât va costa un pachet

În imagine apar două polițiste care stau pe scaun în fața secției, în timp ce fumează și beau cafea. Una dintre ele este încălțată cu sandale. Fotografia a fost distribuită pe o rețea de socializare și a primit peste 1.000 de comentarii, cele mai multe fiind critici la adresa atitudinii și machiajului strident al celor două femei.

Sursa: Digi24.ro

SMART KIDS 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Florin spune:

    Vrea salari mărite nu știu cum să treacă timpul ,Sau plictisit cate cazuri au rezolvat pe tik tok

  • Gigi spune:

    Vrea, ca „e multe”.

  • Geo spune:

    Măi problema nu e că fumează și că beau cafea. Problema este că arată ca umtimele cârpe adunate de pe marginea drumului. A stai, săptămâna trecută scriați într-un articol că au mers să verifice centuristele, nu știam ca au și adoptat câteva 🙂

  • Costel spune:

    Nu știam ca poolitia romuina face angajări de pe onlyfans. In loc de pulane ce folosesc? La proba de viteza se folosesc pantaloni pe cur sau mai mici cu doua numere?
    Acele „personalitati” trebuie sa îmi ofere mie siguranță și încredere? ca sincer, îmi oferă mai mult scârbă si deznadejde.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA