930 x122 grota rece

primăria mioveni

    Primărie din Argeș avertizează: Se vor da amenzi!

    Primărie din Argeș avertizează: Se vor da amenzi!

    Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

    Primăria Mioveni le reamintește proprietarilor de terenuri că sunt obligaţi să le îngrijească şi să le cureţe. În caz contrar, aceștia vor fi amendați.

    Este vorba atât de cetățeni, cât și de instituții şi firme.

    Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

    Primăria Mioveni transmite:

    „Toţi proprietarii de teren privat, cu atât mai mult cei care dețin teren intravilan, au obligaţia legală de a-l curăţa periodic, de a tăia vegetaţia şi îngriji copacii de pe suprafaţa deţinută.

    Pe lângă impactul negativ asupra peisagisticii urbane, acestea se pot transforma în adevărate focare de infecţie, pot genera adăpost pentru animale sălbatice, reptile sau alte viețuitoare, punând, în unele cazuri, în pericol sănătatea şi siguranţa cetăţenilor.

    Legislația în domeniu precum Legea nr. 273 / 2020, OUG 21 / 2002, Legea 62 / 2018, precum și Hotărârea Consiliului Local Mioveni nr. 80/ 2019 prevăd aceste obligaţii, a căror neîndeplinire se sancţionează cu amenzi.

    Pe cale de consecință, fie că aveți domiciliul în oraș sau în altă localitate, atâta vreme cât dețineți terenuri pe raza administrativă a orașului Mioveni aveți obligația legală și morală de a vă igieniza proprietatea!

    Nu doar cetățenii au această obligație! Atât instituţiile, cât şi firmele care deţin în proprietate, închiriere sau concesiune terenuri virane sau construcţii începute şi nefinalizate în intravilan sunt obligaţi să asigure igienizarea terenurilor prin tunderea periodică în decursul unui an a vegetaţiei şi eliminarea deşeurilor menajere şi nemenajere aflate în incintă.

    Reprezentanții primăriei și cei ai Poliției Locale vor transmite avertismente tuturor proprietarilor care nu se conformează, iar cei care nu vor lua măsurile necesare se vor alege cu amendă.”

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    2 comentarii

    • Marius spune:

      Legi pentru prosti. Jmecherii nu curată. Sa vina pe Tancodrom ca ne mănâncă Șerpii

    • Adrian spune:

      pe hârtie,că în realitate nu fac nimic,in Colibasi nu se curata terenuri,încă se ard resturile vegetale în curți

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3