EcoMoto 930×122

recensamant

PRIMEŞTI O ZI LIBERĂ DACĂ PARTICIPI ACTIV LA RECENSĂMÂNT

Aşa cum epitesti.ro v-a informat, anul viitor va avea loc un nou recensământ al populaţiei din România (detalii, AICI). Interesant este că, pe lângă sumele de bani pe care persoanele care se implică în acest proces le vor primi, puteţi obţine şi o zi suplimentară, liberă, de la stat.

Citiți și: Nu se face școală! Acești elevi din România nu sunt obligați să participe la cursuri

Ordonanţa de Urgenţă nr. 19 din 4 februarie 2020 privind organizarea şi desfăşurarea recensământului populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2021 prevede ca persoanele salariate care se autorecenzează prin intermediul internetului au dreptul la o zi liberă, plătită, în scopul încurajării utilizării cu predilecţie a acestei metode, menţionează zf.ro.

Dovada autorecenzării on-line se realizează prin prezentarea codului de confirmare a încheierii cu succes a autorecenzării, conform documentului oficial.

Citiți și: Mai multe zile libere! Ei sunt angajații norocoși

(Foto: descriptiv / Sursa: zf.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3