930×122 POSADA 5

amenzi

PRINS CU 118 KM/H PRINTR-UN CARTIER DIN PITEȘTI

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Motocicliștii ar putea scăpa de obligația de a avea trusă medicală, triunghi reflectorizant și extinctor

Ca urmare a abaterilor constatate, joi au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 55.000 de lei. Cu aceeași ocazie, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 13 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Conducea cu viteză excesivă

Citiți și: Românii vor fi amendați dacă nu merg la medicul de familie

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Frații Golești , fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 118 km/h.

„Tânărul a fost sancționat conform OUG195/2002R cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Turmentat, la volan

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 4 de Poliție Pitești au depistat un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Constructorilor, de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

Conducea fără drept

Și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 49 de ani, din Pietroșani, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

(Foto: descriptiv)

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90