930X122 MAIA

metro

Pulpe de pui cu Salmonella, într-un hypermarket din Pitești

Metro Cash & Carry Romania a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a unui lot de pulpe de pui superioare cu spate,
congelate, produse de SC Superdrob SA care aveau data de expirare 20 octombrie 2022.

Citiți și: Alertă alimentară! Produse din magazinele Penny, infestate!

Motivul retragerii constă în faptul că, în urma analizelor s-a constatat că aceste produse erau infestate cu Salmonella Enteritidis.

Citiți și: Cine este bărbatul care a murit în accidentul de lângă Metro!

În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugam să nu îl consumați și să îl returnați în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 11.12.2021, urmând să primiți contravaloarea acestuia. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident. ”, transmite Metro.

Printre cele 19 magazine în care au fost descoperite pulpele infestate se află și cel din Pitești.

Salmonella este un gen de bacterie patogenă intestinală care cauzează unele boli infecțioase. Salmonella este cauza celor mai răspândite toxiinfecții alimentare, contaminând omul prin ingestia de mâncare sau de apă infectată.

Foto principal – descriptiv/ Sursă: Bihon

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3