New Profesional Consult 930 x 122

prefect arges

Radu Perianu a fost învestit în funcția de prefect al județului Argeș

Radu Perianu a fost învestit, astăzi, 25 octombrie, în funcţia de prefect al județului Argeș în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Prefecturii.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Prefectul de Argeș, Radu Perianu a depus jurământul de credință în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Într-o postare pe Facebook, noul prefect al Argeșului a declarat care sunt prioritățile sale pe parcursul mandatului și a ținut, de asemenea, să-și felicite predecesorii săi pentru munca depusă până acum.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

MESAJUL PREFECTULUI RADU PERIANU

Funcția de Prefect este astăzi una de demnitar. Este o funcție politică asumată de un partid politic aflat la guvernare într-o perioadă extrem de dificilă.

Funcția de Prefect este astăzi încărcată cu o responsabilitate enormă în contextul pandemic pe care îl traversăm. Practic vorbim despre sănătatea și viața fiecăruia dintre noi.

În istoria recentă, niciun prefect nu a avut responsabilitatea pe care au avut-o prefecții județului Argeș de la începutul anului 2020 până în prezent și în continuare.

Nu a fost ușor, nu va fi ușor. E ușor să critici, e incredibil de greu să construiești! Le mulțumesc celor care au făcut acest lucru până astăzi- Emanuel Soare, Emilia Mateescu, Lucian Ionescu.

De astăzi, eu am preluat această responsabilitate. Am încredere în echipa din administrația centrală și de la nivelul județului nostru și am convingerea că împreună vom depăși valul 4 al pandemiei. Prioritatea mandatului meu este reprezentată de accelerarea campaniei de vaccinare pentru că aceasta este șansa noastră, a tuturor, de a diminua efectele crizei sanitare și de a rămâne sănătoși.

De aceea, cred că este necesară implicarea tuturor liderilor politici de la nivelul județului Argeș, la care am rugămintea de a îi încuraja pe cetățeni, prin poziții publice asumate, să se vaccineze.

Reamintim că, vineri, 22 octombrie, Radu Perianu a fost numit oficial în funcția de prefect al județului Argeș. Astfel, acesta a luat locul subprefecților Lucian Ionescu și Emanuel Soare care au coordonat în echipă activitatea Instituției Prefectului după demiterea din funcție a Emiliei Mateescu.

Sursă foto: Facebook Radu Perianu

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • CIUREA CONSTANTIN spune:

    FELICITARI PENTRU PROMOVARE. VA ROG INSA SA LUATI RAPID MASURA DE INFIINTAREA MAI MULTOR CENTRE DE VACCINARE. VA MARTURISESC ,CA LA CENTRUL DIN INCINTA HOTELULUI SPORTIVILOR DIN FATA INSP. JUDETEAN SCOLAR ,COZILE INTERMINABILE DE CHIAR SUTE DE OAMENI ZILNIC REPREZINTA O VULNERABILITATE A ACESTUI PROCES AFLAT IN DESFASURARE. FACETI CEVA CA OAMENII SA NU MAI ASTEPTE IN FRIG ORE INTREGI. MULȚUMESC.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3