930×122 CAPRA 5

amenda

Video: Restaurantul Garden Pub, amendat pentru că a permis fumatul în spațiu închis

În cursul zilei de ieri, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară pe raza municipiului Pitești au sancționat administratorul unei societăți comerciale (Garden Pub) cu domeniul de activitate restaurant și terasă cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru faptul că a nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul în spațiul închis.

Citiți și: Când ai Porsche și tupeu, codul rutier și bunul simț nu există!

„Au mai fost sancționați alți trei minori, doi cu amendă în valoare de 50 de lei fiecare și unul cu avertisment, pentru faptul că fumau în spațiul închis al terasei”, precizează IJJ Argeș.

În același timp pe timpul altor acțiuni de verificare pe raza județului Argeș, jandarmii au mai aplicat alte 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de de 9750 de lei pentru alte abateri de la lege, precum nepurtarea măștii de protecție sau tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Sancțiuni în Piața Ceair: Polițiștii locali i-au ,,ars” la buzunare pe șoferi

„Aceste acțiuni se vor desfășura în continuare pe raza județului nostru alături de polițiști și celelalte instituții abilitate”, mai precizează IJJ Argeș.

Foto: FB Garden Pub

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA