Donaris 930 x 122

amenda

Video: Restaurantul Garden Pub, amendat pentru că a permis fumatul în spațiu închis

În cursul zilei de ieri, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară pe raza municipiului Pitești au sancționat administratorul unei societăți comerciale (Garden Pub) cu domeniul de activitate restaurant și terasă cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru faptul că a nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul în spațiul închis.

Citiți și: Șofer de TIR amendat cu 4.000 de lei în Pitești

„Au mai fost sancționați alți trei minori, doi cu amendă în valoare de 50 de lei fiecare și unul cu avertisment, pentru faptul că fumau în spațiul închis al terasei”, precizează IJJ Argeș.

În același timp pe timpul altor acțiuni de verificare pe raza județului Argeș, jandarmii au mai aplicat alte 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de de 9750 de lei pentru alte abateri de la lege, precum nepurtarea măștii de protecție sau tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Pitești: Patru copii, prinși în flagrant, în timp ce desenau graffiti pe un zid

„Aceste acțiuni se vor desfășura în continuare pe raza județului nostru alături de polițiști și celelalte instituții abilitate”, mai precizează IJJ Argeș.

Foto: FB Garden Pub

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441